1 op 1 coaching ‘Kijk naar het geheel’

Buro Sprint helpt professionals te kijken naar het geheel. Door stil te staan bij alle projecten of het business model, uit te zoomen en letterlijk te kijken naar alle facetten van een bedrijf en team, wordt zichtbaar wat er speelt. Wat van binnen onbewust zit, wordt naar buiten toe weergegeven. Heel handig in het maken van keuzes, focus en opbouwen van zelfvertrouwen over hoe je naar buiten toe jezelf zichtbaar maakt. Zo wordt communiceren met je klanten en medewerkers eenvoudig. Het resultaat van deze uitzoommethode is altijd beweging. 

 

Klanten aan het woord

“In korte tijd snel zicht op wat mijn bedrijf anders maakt dan dat van een ander. Mirjam weet snel de kern boven tafel te krijgen.” Christel klein Goldewijk, eigenaar ChristelCare Training, Coaching & Advies.

Gericht en stapsgewijs werkt Mirjam door het chaotische brein van mij. Daardoor laat ze mij nadenken over mezelf en mijn bedrijf. Ik kreeg een helder beeld en inzicht in het geheel als mens in mijn bedrijf. Het gevoel wat Mirjam overbrengt ervaar ik als fijn, gezellig, duidelijk en zeker plezierig.” Debby vd Boogaard, Eigenaar 2foon.

Ik heb voor mijzelf helderder wat mij drijft en een beter beeld bij de richting die ik op wil gaan naar buiten toe.” Jose Wissenburg, eigenaar Kerstmakelaar.

“Mirjam is een heerlijk open persoon, goed “to the point”als ik dreigde af te dwalen. Haar manier van werken was op een prachtige manier verhelderend en ook confronterend, maar met een goede uitwerking. Mij is heel duidelijk geworden wat ik ten diepste wil, wat energie kost en niet goed voelt en als allerbelangrijkste wie ik ben en waar ik naartoe wil.” Marjon Meulenbrugge, eigenaar Floremetart.

Het resultaat is altijd beweging

De wensen

Professionals, ondernemers en experts hebben als wens te handelen vanuit waar zij voor staan. Vanuit vertrouwen en dat wat ze te bieden hebben, naar buiten toe presenteren. Vanuit een gevoel dat het klopt. Alleen wordt de waarde niet altijd gezien door hun potentiële klanten. 

De gevierde successen

De oplossing zit niet in commerciëler worden, maar het probleem aan de binnenkant aan te pakken. In deze 1 op 1 sessies krijgen mensen een andere blik op hun kwaliteiten, meerwaarde, klanten en producten. Dat wat onbewust speelt wordt zichtbaar gemaakt. Het gevolg is verbinding met jezelf, duidelijkheid welke richting iemand op wil, focus en een groeiend zelfvertrouwen om te gaan doen. De stroming van ideeën wordt in gang gezet, mensen weten ook welke stappen te zetten om verder te groeien en kunnen direct aan de slag. 

Nieuwsgierig naar wat Buro Sprint voor jouw onderneming kan betekenen? Bel 06 48 42 02 00 of mail naar mirjam@burosprint.nl