Projectmanagement met daadkracht en resultaat

Projecten worden beter met een voortvarende projectmanager. Een aanjager die het geheel overziet, weet van aanpakken én doorpakken en ieders kwaliteiten op het juiste moment inzet.

Buro Sprint brengt structuur aan in projecten door er behapbare delen van te maken, zogeheten sprints (gebaseerd op de agile/scrum aanpak). Dit zorgt voor een voorwaartse beweging. We jagen de boel aan en benutten de expertise en talenten van professionals. Het doel houden we daarbij scherp voor ogen, zodat het resultaat op tijd, budget en kwaliteit gehaald wordt.

Bekijk het uitgebreide portfolio aan projecten.

 

Meer voor elkaar!

Met het gestructureerd aanjagen van het doel en groeiende gevoel van samen, creëren we samen snelheid en komen we tot mooie resultaten. 

Mensen leren van elkaar en ontwikkelen zich sneller. Als mensen groeien in een organisatie en zich meer verbonden voelen aan de organisatie, krijgen ze meer voor elkaar. Ze zijn trots en dat merkt de klant ook. Zo kunnen we samen van betekenis zijn en tot gedragen oplossingen komen.

Buro Sprint combineert voortvarendheid met het vermogen om te verbinden. Hoe beter de verbinding, hoe beter de resultaten. Hoe meer je er voor elkaar bent, hoe meer je voor elkaar krijgt.

Meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Bel 06 48 42 02 00 of mail mirjam@burosprint.nl