Samenwerking faciliteren

Buro Sprint begeleidt projecten waarbij samenwerking en verbinding de sleutel tot succes zijn. Een spelvorm leidt op een luchtige wijze tot meer verbinding. Buro Sprint is aanjager in projecten & samenwerking en krijgt meer voor elkaar. Buro Sprint brengt professionals bij elkaar en zorgt op luchtige en eenvoudige werkwijze dat zij elkaar en hun unieke kwaliteiten beter leren kennen.

Als facilitator begeleiden we het groepsproces en brengen de interactie op gang. In deze interactie worden ieders kwaliteiten zichtbaar en laten we zien hoe deze elkaar kunnen versterken. We benutten de kracht van diversiteit. Dit maakt de groep sterker. Er ontstaat een gevoel van gelijkwaardigheid, verbondenheid en samen verantwoordelijk zijn; ik leer van jou en jij van mij. We hebben elkaar nodig en versterken elkaar.

Wil je voorbeelden zien waarin Buro Sprint samenwerking en verbinding faciliteert? Bekijk ons portfolio:

 

Meer voor elkaar!

Met het gestructureerd aanjagen van het doel en groeiende gevoel van samen, creëren we samen snelheid en komen we tot mooie resultaten.  

Mensen leren van elkaar en ontwikkelen zich sneller. Als mensen groeien in een organisatie en zich meer verbonden voelen aan de organisatie, krijgen ze meer voor elkaar. Ze zijn trots en dat merkt de klant ook. Zo kunnen we samen van betekenis zijn en tot gedragen oplossingen komen.

Buro Sprint combineert voortvarendheid met het vermogen om te verbinden. Hoe beter de verbinding, hoe beter de resultaten. Hoe meer je er voor elkaar bent, hoe meer je voor elkaar krijgt.

Meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Bel 06 48 42 02 00 of mail mirjam@burosprint.nl