Daadkrachtige projecten en opdrachten

Kijk op Linkedin voor een uitgebreide versie van mijn cv en werkervaring als Projectleider, teammanager en communicatiespecialist bij organisaties als Nuon, Rabobank, Cowpunks, Product Plus, ACSI, Bindkracht10.

Helicon: Mobiliseren netwerk voor Toekomst =groen festival 

Voor Helicon ben ik momenteel namens collectief KLEI als projectmanager ingehuurd. Groen onderwijs bestaat in Nijmegen 100 jaar. En dat mag gevierd worden. Op 5 oktober organiseert Helicon het festival Toekomst = Groen

Via het warme netwerk campagne ontwikkelen om bewoners, (oud) collega’s, leerlingen en Nijmeegse instanties te mobiliseren dit festival samen te vieren en nieuwe verbindingen aan te gaan. 

 

IV experts: Maak een einde aan je volle bordje

De wensen

Deze workshop heb ik voor professionals ontwikkeld die te veel verzoeken krijgen en het gevoel hebben te weinig invloed te hebben op welke opdrachten/ taken er op hun bordje liggen. U vraagt, wij draaien? Of kan het anders? 

De gevierde successen

Na afloop hadden de professionals letterlijk voor ogen wat ze op hun bordje wilde. Ze hadden een ideaal bordje neergezet, waren met elkaar in gesprek over concrete cases en wisten de doorvertaling te maken naar de praktijk in concrete acties. Kortom beweging, nieuwe ideeën en oplossingen, kennis gedeeld, actielijst paraat en met frisse energie naar huis. Deze workshop kreeg een gemiddelde score van 8,5. 

“Het visuele aspect van de gewenste situatie is heel sterk, aangevuld met het praktische invuldocument.”

Deze workshop is een samenwerking van IV experts en Buro Sprint (ontwikkeld door Buro Sprint).

 

Event: Choicemakersfestival

De wensen

Dit project had een boost nodig om gerealiseerd te worden. Doel van het Choicemakersfestival was het verbinden van ondernemers door creëren van podium in wat ze te bieden hebben en bewegen van particulieren in het maken van keuzes in hun loopbaan. 

Gevierde successen

Samenwerking tussen diverse ondernemers, 200 bezoekers, aansturing van 40 vrijwilligers en neerzetten van 25 verschillende workshops.

2x Organisatie ChoicemakersfestivalBekijk foto- en beeldmateriaal.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Bel of mail naar mirjam@burosprint.nl of 06 48 42 02 00