Maak je onderneming meer waard

Als ondernemer/eenpitter is jouw omzet een directe afspiegeling van je jezelf. Als je vindt dat je meer waard bent, maar dat blijkt niet uit de cijfers, dan speelt er onbewust iets wat jou klein houdt. Of ben je heel druk aan het werk en zie je al dat harde werken niet terug in je omzet? 

Of ben je op zoek naar verdieping omdat je onderscheidend wil zijn voor je klanten en je waarde wil laten zien? Het is niet gemakkelijk om je meerwaarde aan te tonen voor de ander. Dat wat jij te bieden hebt en jouw meerwaarde wordt niet gezien of je krijgt het zelf niet goed onder woorden gebracht. Dan bereik je niet wat je voor ogen had en laat je letterlijk waarde liggen; jouw waarde en de geldwaarde die je verdiend.

Kortom, iets maakt dat het niet lekker loopt in je onderneming, dat het stropperig gaat of langzamer dan je zou willen. 

 

Wat onbewust speelt wordt zichtbaar

De oplossing zit niet in nog commerciëler worden. Het probleem vergt een aanpak van binnenuit. Iets in jou zelf zorgt ervoor dat de waarde niet gezien wordt. We halen dat wat onbewust speelt in je bedrijf naar boven. Door je vraagstuk met alledaagse objecten neer te zetten, zie je de situatie letterlijk voor je. Wat eerst in je onderbewustzijn zat verborgen, word je nu bewust.

We komen snel tot de kern. Je krijgt overzicht en nieuwe inzichten, waardoor je de juiste stappen kunt zetten die passen bij jou en de invulling van jouw ambities. Communiceren met je klanten wordt eenvoudiger. Je gaat steviger in je schoenen staan en bent meer je zelf. Hoe meer jezelf bent, hoe meer je waarde wordt gezien.

 

In onderstaand filmpje krijg je een indruk van de werkwijze.

Zichtbaar jezelf voor je klanten

De energie stroomt weer, omdat je de belemmeringen die in de weg stonden om vooruit te komen, hebt losgelaten. Je bent meer jezelf. Dan ervaar je focus, rust en ruimte om je te richten op jouw expertise. Je gaat effectief communiceren en wordt gegarandeerd gezien door klanten en partners. Je bent zichtbaar jezelf en krijgt meer voor elkaar.

 

“Mirjam is een heerlijk open persoon, goed “to the point”als ik dreigde af te dwalen. Haar manier van werken was op een prachtige manier verhelderend en ook confronterend, maar met een goede uitwerking. Mij is heel duidelijk geworden wat ik ten diepste wil, wat energie kost en niet goed voelt en als allerbelangrijkste wie ik ben en waar ik naartoe wil.” Marjon Meulenbrugge, eigenaar Floremetart.

 

Na afloop van een 1 op 1 sessie:

 • Ben je meer jezelf en krijg je meer voor elkaar
 • Is je onderneming meer waard, omdat jouw eigenwaarde verbeterd is
 • Word je zichtbaarder voor klanten en partners
 • Heb je overzicht
 • Ga je met hernieuwde inzichten naar huis
 • Heb je de vertaling gemaakt van eigenwaarde naar meerwaarde
 • Weet je welke stappen je concreet gaat zetten, bijvoorbeeld in je positionering, in producten die je wilt ontwikkelen, in je visie en missie, in je talenten, je meerwaarde en het totale bedrijfsplaatje
 • Ervaar je rust en ruimte om je te richten op jouw expertise

 

Praktisch:

  • Duur per sessie: 1,5 uur
  • Vorm: 1 op 1 coaching
  • Geschikt voor ondernemers die de waarde van zijn/haar onderneming wil vergroten
  • Prijs per sessie: 125,- euro excl. btw
  • Mogelijk via skype of face2face
Wil je ook je onderneming meer waard maken? Neem contact op en bel 06 48 42 02 00.