Verbindende netwerkbijeenkomsten

Buro Sprint heeft vele innovatie en zinvolle netwerkbijeenkomsten voor professionals ontwikkeld en gefaciliteerd. Het resultaat is altijd een gevoel van samen, dat ruimte creëert voor het aangaan van relaties. De basis voor een relatie komt tot stand. Snel en op een dieper level leer je elkaar kennen, waardoor samenwerking kan ontstaan.

Hieronder staan voorbeelden van verbindende netwerkbijeenkomsten.

Meer dan Netwerken

De wensen

Ontmoeten van nieuwe mensen, gezelligheid, willen sparren en leren van anderen, groeien en ontwikkelen, potentiële klanten ontmoeten, relaties opbouwen, vergroten van netwerk.

De gevierde successen

 

In een ochtend, dag of avond werken aan je bedrijf en tegelijkertijd sparren en netwerken. Nieuwe mensen ontmoeten die je helpen verder te groeien. Door de bijeenkomst ontstond een open sfeer, waarin men makkelijk deelde. De connecties gemaakt op deze bijeenkomst gaan nog steeds door.

 

Meer dan Netwerken is een samenwerking van CityMates en Buro Sprint. Wil je meedoen aan deze verbindende bijeenkomsten? 

 

Netwerken is een feestje

De wensen

Laagdrempelige en luchtige manier om andere mensen te ontmoeten, verbinden en nieuwe inspiratie opdoen, zonder zelf op de voorgrond te staan, maar wel door actieve deelname. Het plezier in de samenwerking stimuleren. Niet alleen gezellig doen, maar het mag ook ergens over gaan. Niet alleen zakelijk, maar ook gezelligheid.

De gevierde successen

Onder het genot van muziek, taart en cadeaus, maken mensen op een andere manier kennis met elkaar. Stimuleren van interactie en dialoog. Door het meenemen van een cadeau moeten mensen van te voren nadenken wat hij een ander te bieden heeft. 

De ontmoetingen gaan na de bijeenkomst nog door door het innen van het cadeau/weggever. Hieruit zijn weer samenwerkingen ontstaan en klanten uit voort gekomen. 

9 x georganiseerd voor 15 personen. Bekijk meer foto- en beeldmateriaal.

 

Netwerken onder de sterren

De wensen

Nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie opdoen, verbinden en verdiepen van je relatie met elkaar, uit de waan van de dag komen, terugblikken, ontspannen en loslaten van wat geweest is.

 

De gevierde successen

 

Vertragen van jezelf. Terugblik op de successen van het eerste half jaar, genieten van samen koken, eten, cadeau ontvangen en geven. Een loslaat ritueel met een speciaal kampvuur. Loslaten wat je niet meer nodig hebt. Inzien wat je hebt bereikt. Fijne contacten met elkaar. 

18 personen, samenwerking met Ingrid Coppieters en Sabine de Bruijn op de Leutse Hof. Bekijk foto- en beeldmateriaal.

 

 

Potje relatie bouwen

De wensen

Zorgen dat de leden van dit netwerk gemakkelijker met elkaar in contact komen. Meer bieden dan een borrel. Interactie en dialoog stimuleren.

 
 
De gevierde successen

Voordat de borrel begon hebben we eerst verbinding gemaakt door een potje relatie bouwen te spelen. Middels voorwerpen komen mensen met elkaar in gesprek. Dit zorgt voor het opgang komen van de dialoog, waardoor mensen tijdens de borrel gemakkelijker met elkaar het gesprek aangaan en in gesprek blijven. Tijdens deze bijeenkomst zijn nog 3 vervolg bijeenkomsten ingepland om de relatie tussen leden van dit netwerk in stand te houden. 

Deze netwerkbijeenkomst is georganiseerd samen met Petra Steffens voor Coöperatie Krachteik.

 

Stimuleren dialoog tijdens netwerkontbijt 

De wensen

Laagdrempelige manier om gelijkgestemden te ontmoeten en elkaar te helpen door elkaar te spiegelen.  Contact maken in plaats van een oppervlakkige bijeenkomst met snelle uitwisseling. Een moment voor jezelf creëren en uit de waan van de dag naar jezelf te kijken. Stilstaan waar je bent, wat je doet, welke uitdagingen er voor je liggen. Een fijne manier van samen zijn.

De gevierde successen

Behalve een volle buik van het ontbijt, zijn deze mensen voldaan naar huis gegaan doordat Buro Sprint de interactie op gang heeft gebracht met vragen en werkvormen die zorgen voor gesprekken die dieper gaan. Na afloop kunnen mensen fris verder met hun eigen werk en nieuwe inzichten.

Ontbijtsessies voor Coöperatie Krachteik, samenwerking met Petra Steffens.

 

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Bel of mail naar mirjam@burosprint.nl of 06 48 42 02 00