Meer over Buro Sprint 

Buro binnen Buro Sprint staat voor de samenwerking. We zijn allemaal mensen en professionals met onze eigen talenten. Als we onze krachten bundelen krijgen we meer voor elkaar en kunnen we meer betekenen voor ons allemaal. 

Sprint binnen Buro Sprint staat voor nu. We dienen NU te acteren. De beweging om te gaan doen en aanpakken is nu nodig. In het hier en nu, voor onze toekomst. Voor onze planeet, voor onze kinderen. 

Eenvoudig communiceren en versnellen websiteIk ben Mirjam de Nooij-Wittenberg, de grondlegger, initiatiefnemer en eigenaar van Buro Sprint. In het kort ben ik:

nieuwsgierig, creatief, daadkrachtig, gezellig, luchtig, speels, gestructureerd, blij, leergierig, enthousiast, verbindend, praktisch, open, motiverend, concreet, tegenwoordig goed in stilstaan en actie ondernemen, zorg ik voor dialoog en verbinding en heb ik een scherpe helicopter blik die kijkt naar het geheel en verbanden ziet.

Ik houd van thuiskomen na actief sporten, hard achterin slaan bij badminton, rondom kampvuurtje zitten en knakworstjes eten, kamperen, tekenen, romantische en science fiction films, detectives, rijd het liefst 130 km p uur, organiseer etentjes en speel heel graag gezelschapspelletjes. 

Rollen

Ik ben verbinder, projectleider, organisator, facilitator, coach, creatief denker, aanjager, mee-doener, medewerker, vrouw van, moeder, vriendin, dochter, zus,  samenwerkingspartner, ontmoet graag mensen en onderhoud relaties. Ik neem deel aan ’t collectief wijzijnvanklei en Coöperatie Krachteik.  

Mijn werkervaring

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie & Digitale media, heb ik beweging in gang gezet bij kleine mkb bedrijven en hele grote organisaties zoals Nuon en Rabobank. Het jasje van communicatiespecialist werd al snel te smal voor me. Ik groeide door naar projectleider internetprojecten en wist specialisten samen te brengen. Ook was ik 5 jaar lang teamleider functioneel beheer, redactie en klantenservice en wist ik de teamprestaties keer op keer te verbeteren. 

In 2014 ben ik gaan stilstaan. Ik deed van alles, maar welke successen had ik eigenlijk geboekt? Ik had altijd hard gewerkt, managers waren tevreden en collega’s vonden me leuk. Maar ik wist niet goed waar ik echt trots op was, wat ik echt te bieden had en waar ik blij van werd. Ik begon aan een zoektocht om mijn manier te ontdekken.

Daarin ontdekte ik de kracht van creativiteit en intuïtie. Ik durfde los te laten en te gaan spelen als een nieuwsgierig kind. Ik ontwikkelde mezelf als coach en facilitator. Ik herinnerde me weer wat ik leuk vond en waar ik  goed in ben van nature: een creatieve aanpakker die mensen weet te verbinden door samen oplossingen te creëren.  Door mensen bij elkaar te brengen, ieders talenten in te schakelen en meer voor elkaar te krijgen.

Daarin ontdekte ik dat communiceren heel eenvoudig wordt als je niet alleen je hoofd gebruikt, maar het ook visueel en tastbaar maakt met voorwerpen.  Ik leerde omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die ondernemerschap met zich mee brengt. Maar ik leerde ook de waarde van samen. Juist als zzp-er ben je alleen en mis je collega’s. Wat een waardevol goed is dat. 

Tegenwoordig bundel ik al mijn ervaringen vanuit al mijn rollen samen om mensen dichterbij elkaar te brengen. Vanuit marketing oogpunt, IT, klantenservice en management, vanuit organisaties en vanuit ondernemerschap. Ik ben niet gebonden aan een branche. Ik kijk naar het geheel en heb experts om me heen die me aanvullen in de diepte en inhoud. We bundelen onze krachten en talenten om meerwaarde te bieden voor onze klanten. Ik neem deel aan het collectief wijzijnvanklei en Coöperatie Krachteik.  

Kijk op Linkedin voor mijn uitgebreide cv

Op ’n rijtje. Als geen ander:

  • durf ik te handelen naar wat goed voelt voor mij en weet ik van daaruit anderen te inspireren
  • weet ik mijn eigen kwaliteiten
  • heb ik een grote rugzak van eigen levenservaringen
  • heb ik een helicopterview en zie ik snel verbanden
  • ben ik van het proces en niet van de inhoud
  • weet ik mezelf overbodig te maken
  • ben ik trots op mezelf, mijn geduld en kijk ik met dankbaarheid terug naar mijn eigen modder. Ik leer en groei!
  • weet ik bij mezelf te blijven en hoe moeilijk dat is
  • weet ik vanuit mezelf te verbinden met anderen, niet te leunen, maar krachten te bundelen
  • vier ik successen en maken we met elkaar van werken een feestje!

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal,

Nieuwsgierige groet,

Mirjam de Nooij-Wittenberg

Meer weten? Bel 06 48 42 02 00 of mail naar mirjam@burosprint.nl voor de mogelijkheden.