Mijn persoonlijke verhaal over Buro Sprint 

Meer over mirjam | Buro Sprint Meer voor elkaar

Ik ben Mirjam de Nooij-Wittenberg, eigenaar van Buro Sprint– Meer voor elkaar. Ik ben een aanjager in projecten & samenwerking. Hieronder lees je het verhaal hoe dat tot bloei is gekomen.

Gevormd door ondernemende ouders

Als oudste dochter groeide ik op in een ondernemersgezin. Het aannemers- en transportbedrijf van mijn ouders zat aan huis. Dat betekende dat alles wat in het teken stond van de zaak ook letterlijk aan de keukentafel besproken werd. Dat heeft me gevormd. Wat ik mee neem is mijn resultaatgerichtheid om snel actie te ondernemen en de blik om vanuit werkgever de zaken te bekijken. De andere kant is een gemis aan emotionele steun en aandacht voor het gezin. 

Communicatie – projectleider – teamleider 

Meer over mij, aanjager in projecten en samenwerkingDe studies Communicatie (Fontys hbo) en Bedrijfscommunicatie & digitale media (UvT) waren voor mij de opleidingen die aansloten bij mijn interesses. Eenmaal aan het werk, werd het jasje van communicatiespecialist al snel te klein voor me.  Ik groeide door naar projectleider internetprojecten en wist specialisten samen te brengen en projecten tijdig af te ronden. Ook was ik 5 jaar lang teamleider functioneel beheer, redactie en klantenservice en wist ik de teamprestaties keer op keer te verbeteren. 

Diversiteit: van mkb tot multinational

Bij veel bedrijven zocht ik (onbewust) naar steun en erkenning. Het gemis hiervan maakte dat ik in relatief korte tijd ook weer vertrok. De verbinding die ik zo graag zocht is regelmatig verbroken. Maar altijd was ik voortvarend om te verbeteren en schoot ik in de actie bij het geklaag van mensen. Met als gevolg dat ik veel ervaring heb opgedaan als werknemer bij diverse bedrijven en afdelingen. Van kleine 5 persoons- MKB bedrijven tot grote afdelingen in multinationals. Van profit tot non-profit, ik heb er gewerkt.

Transformatie: onvrede in mezelf aanpakken

In 2014 liep ik vast en ben ik gaan stilstaan en werken aan mezelf. Ik wist de steun en erkenning langzaamaan meer uit mezelf te halen. Hoe meer ik van mezelf begon te houden, hoe positiever ik werd en hoe meer tevreden ik in het moment kon zijn. Ik begon in balans te komen. Ik heb mezelf verrijkt met een opleiding aan de Academie voor innovatief trainen en ben bevoegd facilitator die allerlei werkvormen kan toepassen. De resultaatgerichte verbeterdrang heb ik nog steeds. Die aanjager en daadkracht om tot actie over te gaan is mijn talent. Nu ik echter de steun en erkenning uit mezelf kan aanboren, kan ik het ook geven aan anderen.

Resultaat: meer voor elkaar

Contact met Buro SprintDe afgelopen jaren heb ik me tools en werkvormen eigen gemaakt om de verbinding en samenwerking tussen mensen te versterken. Ik zet de onvrede en negatieve betrokkenheid in een team om naar positiviteit en meer oog voor elkaar. Dat doe ik als eigenaar van Buro Sprint.

Nog steeds ben ik een kei die razendsnel doorziet waar de schoen wringt en waar mogelijkheden voor verbetering zitten. Daar bovenop stimuleer ik de verbinding en breng ik de beweging op gang die nodig is om door te pakken. Dat doe ik met de nodige creativiteit en luchtigheid zodat het werkplezier vergroot. Hoe beter de verbinding, hoe meer we voor elkaar krijgen. Met mijn daadkracht, gedrevenheid en verbindend vermogen leid ik  projecten sneller tot resultaat. Zo krijgen we meer voor elkaar.

Kijk op Linkedin voor mijn uitgebreide cv of bekijk het portfolio van Buro Sprint.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal,

Nieuwsgierige groet,

Mirjam de Nooij-Wittenberg

Meer weten? Bel 06 48 42 02 00 of mail naar mirjam@burosprint.nl voor de mogelijkheden.