Dit ben ik

Eenvoudig communiceren en versnellen websiteIk ben Mirjam de Nooij-Wittenberg en eigenaar van Buro Sprint. In het kort ben ik:

Nieuwsgierig, creatief, daadkrachtig, gezellig, luchtig, speels, gestructureerd, blij, leergierig, enthousiast, verbindend, praktisch, open, motiverend, concreet, tegenwoordig goed in stilstaan en actie ondernemen, zorg ik voor dialoog en verbinding en heb ik een scherpe helicopter blik. 

 

Wat ik doe 

Ik breng mensen dichterbij elkaar, zodat ze meer voor elkaar krijgen. Ik speel met verbinding. Ik weet een luchtige en open sfeer te creëren, waarin je jezelf kunt zijn, je potentie en expertise gebruikt en die vervolgens verbindt en versterkt met elkaar, zodat je meer voor elkaar krijgt.

 

Mijn werkervaring

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie & Digitale media, heb ik beweging in gang gezet bij kleine mkb bedrijven en hele grote organisaties zoals Nuon, Rabobank. Het jasje van communicatiespecialist werd al snel te smal voor me. Ik groeide door naar projectleider internetprojecten en wist specialisten samen te brengen. Ook was ik 5 jaar lang teamleider functioneel beheer, redactie en klantenservice en wist ik de teamprestaties keer op keer te verbeteren. 

In 2014 ben ik gaan stilstaan. Ik deed van alles, maar welke successen had ik eigenlijk geboekt? Ik had altijd hard gewerkt, managers waren tevreden en collega’s vonden me leuk. Maar ik wist niet goed waar ik echt trots op was, wat ik echt te bieden had en waar ik blij van werd. Ik begon aan een zoektocht om mijn manier te ontdekken.

Daarin ontdekte ik de kracht van creativiteit en intuïtie. Ik ondervond welke power er verborgen zit in stilstaan in plaats van alsmaar doorgaan, zoals ik gewend was. Ik durfde los te laten en te gaan spelen als een nieuwsgierig kind. Ik ontwikkelde mezelf als coach en trainer in datgene waar ik echt goed in ben, van nature: een creatieve aanpakker die mensen weet te verbinden door samen nieuwe oplossingen te creëren.  Daarin ontdekte ik dat communiceren heel eenvoudig wordt als je niet alleen je hoofd gebruikt, maar het ook visueel en tastbaar maakt met voorwerpen.  

Ik bundel al mijn ervaringen als teamleider, projectleider, organisator, communicatiespecialist, conceptbedenker en verbinder samen om mensen te helpen groeien. Dat doe ik niet alleen, maar samen met andere experts. We bundelen onze krachten om onze klanten beter te helpen. 

Kijk op Linkedin voor mijn uitgebreide cv. Ben je benieuwd naar het uitgebreide verhaal van mij en Buro Sprint? Lees dan hieronder verder.

 

Mijn hart volgen? Hoe doe je dat? 

Als kind van deze tijd zijnde, besloot ik mijn hart te volgen en te gaan doen wat ik het liefste doe. Maar gek genoeg wist ik helemaal niet wat dat was. Ik was altijd de breedte in gegaan maar nooit de diepte. Ik kon niet goed bij mijn eigen gevoel en mijn hart. Ik moest letterlijk terug naar het begin en herontdekken wat ik leuk vond als kind. Leren luisteren naar mijn eigen behoeften. Terug om de antwoorden in mezelf vinden. 

Stap voor stap

Ik ontdekte dat ik me altijd had aangepast aan de omgeving waar ik werkte. Ik ontdekte dat ik veel met mijn hoofd bezig was, maar weinig luisterde naar wat mijn lichaam of gevoel te zeggen had. Stapsgewijs (her)ontdekte ik verborgen kwaliteiten en antwoorden in mezelf. Het was er allemaal, maar ik was het vergeten. Ik was ergens gestopt vanuit mezelf stappen te zetten, te vertrouwen op mijn eigen wijsheid en dat wat ik te bieden heb te versterken met anderen.

Met hulp en door zelf te gaan ondernemen, leerde ik weer groeien. Langzaamaan leerde ik te vertrouwen op mezelf en kreeg ik steeds scherper wat ik anderen te bieden heb en wat de rode draad is. Intuïtie en creativiteit hebben mij geholpen dit proces te versnellen en in flow te komen, zodat het meer vanzelf gaat. 

Luchtige verbondenheid

Hoe meer het me lukte mezelf te zijn, hoe gelukkiger ik werd in mijn werk. Ik wist er van te genieten en ging voldaan het weekend in. Door mezelf te zijn, kon ik ook veel gemakkelijker samenwerken met anderen. Het ging in een stroom vooruit en dus kreeg ik superveel energie. Ik voelde plezier in mijn werk. Het werken werd lichter. Ik wist mee te bewegen in een natuurlijke beweging in plaats van heel hard te werken. Ik ben mezelf, ken mijn talenten en weet mijn krachten te bundelen. 1 + 1 = 3! En dat is magie!

Op ’n rijtje. Als geen ander:

  • durf ik te handelen naar wat goed voelt voor mij en weet ik van daaruit anderen te inspireren
  • weet ik mijn eigen kwaliteiten
  • heb ik een grote rugzak van eigen levenservaringen
  • heb ik een helicopterview en zie ik snel verbanden
  • ben ik van het proces en niet van de inhoud
  • weet ik mezelf overbodig te maken
  • ben ik trots op mezelf, mijn geduld en kijk ik met dankbaarheid terug naar mijn eigen modder. Ik leer en groei!
  • weet ik bij mezelf te blijven en hoe moeilijk dat is
  • weet ik vanuit mezelf te verbinden met anderen, niet te leunen, maar krachten te bundelen
  • vier ik successen en maken we met elkaar van werken een feestje!

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal,

Nieuwsgierige groet,

Mirjam de Nooij-Wittenberg

Meer weten? Bel 06 48 42 02 00 of mail naar mirjam@burosprint.nl voor de mogelijkheden.