Verbetering samenwerking door planningstool (2006-2007)

Opdracht

Ik was aangenomen als webredacteur bij de afdeling Sitemanagement van Rabobank. Op deze afdeling werkten webredacteuren en webmasters, die verantwoordelijk waren voor de content van alle Rabobank sites.

Resultaat

De verbinder in mij ging al heel snel aan de slag met het proces en de samenwerking te verbeteren tussen afdeling sitemanagement Rabobank en interne opdrachtgevers. Door het opzetten en inrichten van een planningstool voor 25 experts werd de werkverdeling inzichtelijk gemaakt en de productiviteit en klantentevredenheid verbeterd. Het succes van deze tool zat in de ruimte die men kreeg voor de opdrachten, de wekelijkse afstemming en de verwachtingen die gemanaged werden richting opdrachtgevers. Hierdoor ontstond meer (interne) klanttevredenheid en een betere samenwerking tussen beide teams.

Referentie

Angela vd Heijden, collega SiteManagement Rabobank

Mirjam is een harde werker die mensen weet te motiveren. Ze bijt zich vast in vraagstukken om ze pas los te laten als ze zijn opgelost. Mirjam heeft destijds TrafficManagement op poten gezet binnen SiteManagement. Haar ideeën en werkwijze zorgden ervoor dat het plannen van opdrachten vanaf dat moment gestructureerd verliep. Als ik aan Mirjam denk, denk ik vooral aan het enthousiasme dat zij uitstraalt en overbrengt op haar collega’s. Collega’s als zij zijn zeldzaam!

Meer lezen over andere opdrachten in de portfolio

Meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Bel 06 48 42 02 00 of mail mirjam@burosprint.nl