Onze gerealiseerde successen voor klanten

Buro Sprint brengt mensen dichterbij elkaar door het organiseren van verbindende bijeenkomsten en interactieve workshops. Je krijgt meer voor elkaar voor je klanten met behulp van waardevolle contacten, kennisdeling en een netwerk dat voor jou werkt. Daarvoor is verbinding nodig. Daarom organiseren we (netwerk) bijeenkomsten die de interactie stimuleren en de relaties verdiepen. De kwaliteit van de relatie staat voorop. Dit vormt de basis voor kennisdelen, samenwerken en community’s.

Buro Sprint heeft het volgende gecreëerd en gerealiseerd:

  • 1 op 1 coaching: vergroten zichtbaarheid en zelfvertrouwen
  • Procesbegeleiding: Zelfstandig Samen Team
  • Workshop Successen vieren
  • Workshop Krachten bundelen
  • Verbindende (netwerk)bijeenkomsten: Netwerken is een feestje, Netwerken onder de sterren, Potje relatie bouwen, Successen vieren
  • Event: 2x Choicemakersfestival

 

Individuele coaching: vergroten zichtbaarheid en zelfvertrouwen

De wensen

Ondernemers hebben als wens te handelen vanuit waar zij voor staan. Vanuit vertrouwen en dat wat ze te bieden hebben, naar buiten toe presenteren. Vanuit een gevoel dat het klopt. Alleen wordt de waarde niet altijd gezien door hun potentiële klanten.

 

De gevierde successen

De oplossing zit niet in commerciëler worden, maar het probleem aan de binnenkant aan te pakken. In deze 1 op 1 sessies krijgen mensen een andere blik op hun kwaliteiten, meerwaarde, klanten en producten. Dat wat onbewust speelt wordt zichtbaar gemaakt. Het gevolg is verbinding met jezelf, duidelijkheid welke richting iemand op wil, focus en een groeiend zelfvertrouwen om te gaan doen. De stroming van ideeën wordt in gang gezet, mensen weten ook welke stappen te zetten om verder te groeien en kunnen direct aan de slag. 

Bekijk de video van 1 op 1 sessies om een beter beeld te krijgen of lees de klantreferenties met de resultaten.

Procesbegeleiding Zelfstandig Samen Team

De wensen

Elke ondernemer heeft ambitieuze doelen en wil deze bereiken. Het probleem is dat een zzp-er er alleen voor staat.

 

 

De gevierde successen

De oplossing is dat je meer voor elkaar krijgt als je samen een team vormt dat elkaar helpt bij het realiseren van eigen doelen. In 6 maanden tijd bereik je je doelen en benut je elkaars netwerk en expertise. Deelnemen levert resultaten op als het bereiken van je doel, groter netwerk, persoonlijke groei, verbetering van je ondernemerschap, hoger rendement. 

Buro Sprint faciliteert samen met Onderneemhetanders dit traject.

 

Workshop Successen vieren

De wensen

Dit team wilde hun positieve kwaliteiten weer naar voren halen en stilstaan bij de successen die ze al hadden behaald. 

 

 

De gevierde successen

Aan de hand van voorwerpen en met behulp van kaarten wist dit team razendsnel naar boven te halen waar ze goed in waren en kwamen de positieve verhalen terug. Alle bevindingen werden opgeschreven en aan stokken gehangen. Deze versierde sokken werden in een vaas gezet en staat momenteel symbool op de werkplek ter herinnering aan de successen van het team. 

Je bent ontwapend waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen, je luistert goed waardoor mensen zich gezien voelen, je geeft veel warmte, affectie, empathie terug dat werkt bevestigend. Daarmee schep je een ontspannen, veilige open sfeer. En bijna als kers op de taart, breng je veel plezier mee. Niet alleen door spel, maar ook door je leuke gevoel voor humor. Wat ik gezien heb is dat mensen eerst ontspannen en zich dan mee laten nemen in jouw spel/speelsigheid, waardoor ze uit hun hoofd komen en op een soepelere, meer open manier met elkaar in contact treden. Daardoor valt concurrentie weg en opent de weg naar creatiever zijn en delen. Dat delen geeft weer saamhorigheid en opent de mogelijkheid tot verbinden op en leuke, lichte en speelse manier. Rene Arntz – Haptoconsult

Workshop Krachten bundelen 

De wensen

Niet op inhoud, maar op een dieper liggend innerlijk gevoel weten wat je toe te voegen hebt in een team (je kracht) en wat je nodig hebt van een ander (wat je wilt leren). Concretisering van een geformuleerde why. Een voorstelling maken van hoe het voelt als je doelen gehaald zijn.

 

De gevierde successen

Meer verbinding met elkaar, weten en voelen wat je aan elkaar hebt, vergroten van eigen zelfvertrouwen. Om hulp durven vragen bij de ander. Meer focus op eigen doelen en lef om stappen te zetten om doelen te behalen. 

Teamboost voor 10 personen bij het Zelfstandig Samen Team, samenwerking met Karen Put. Bekijk de krachten en te leren lessen van het team.

Verbindende netwerkbijeenkomst: Potje relatie bouwen

De wensen

Zorgen dat de leden van dit netwerk gemakkelijker met elkaar in contact komen. Meer bieden dan een borrel. Interactie en dialoog stimuleren.

 

 

De gevierde successen

Voordat de borrel begon hebben we eerst verbinding gemaakt door een potje relatie bouwen te spelen. Middels voorwerpen komen mensen met elkaar in gesprek. Dit zorgt voor het opgang komen van de dialoog, waardoor mensen tijdens de borrel gemakkelijker met elkaar het gesprek aangaan en in gesprek blijven. Tijdens deze bijeenkomst zijn nog 3 vervolg bijeenkomsten ingepland om de relatie tussen leden van dit netwerk in stand te houden. 

Deze netwerkbijeenkomst is georganiseerd samen met Petra Steffens voor Krachteik.

 

Verbindende bijeenkomst: Netwerken is een feestje

De wensen

Laagdrempelige en luchtige manier om andere mensen te ontmoeten, verbinden en nieuwe inspiratie opdoen, zonder zelf op de voorgrond te staan, maar wel door actieve deelname. Het plezier in de samenwerking stimuleren. Niet alleen gezellig doen, maar het mag ook ergens over gaan.

 

De gevierde successen

Onder het genot van muziek, taart en cadeaus, maken mensen op een andere manier kennis met elkaar. Stimuleren van interactie en dialoog. Door het meenemen van een cadeau moeten mensen van te voren nadenken wat hij een ander te bieden heeft. 

De ontmoetingen gaan na de bijeenkomst nog door door het innen van het cadeau/weggever. Hieruit zijn weer samenwerkingen ontstaan en klanten uit voort gekomen. 

9 x georganiseerd voor 15 personen. Bekijk meer foto- en beeldmateriaal.

Verbindend weekend/evenement: Netwerken onder de sterren

De wensen

Verbinden en verdiepen van je relatie met elkaar, uit de waan van de dag komen en loslaten van wat geweest is.

 

 

De gevierde successen

Vertragen van jezelf. Terugblik op de successen van het eerste half jaar, genieten van samen koken, eten, cadeau ontvangen en geven. Een loslaat ritueel met een speciaal kampvuur. Loslaten wat je niet meer nodig hebt. Inzien wat je hebt bereikt. Fijne contacten met elkaar. 

 

18 personen, samenwerking met Ingrid Coppieters en Sabine de Bruijn op de Leutse Hof. Bekijk foto- en beeldmateriaal.

Stimuleren dialoog tijdens (netwerk)bijeenkomsten

De wensen

Laagdrempelige manier om gelijkgestemden te ontmoeten en elkaar te helpen door elkaar te spiegelen.  Contact maken in plaats van een oppervlakkige bijeenkomst met snelle uitwisseling. Een moment voor jezelf creëren en uit de waan van de dag naar jezelf te kijken. Stilstaan waar je bent, wat je doet, welke uitdagingen er voor je liggen. Een fijne manier van samen zijn.

De gevierde successen

Behalve een volle buik van het ontbijt, zijn deze mensen voldaan naar huis gegaan doordat Buro Sprint de interactie op gang heeft gebracht met vragen en werkvormen die zorgen voor gesprekken die dieper gaan. Na afloop kunnen mensen fris verder met hun eigen werk en nieuwe inzichten.

Ontbijtsessie voor Krachteik, samenwerking met Debby vd Boogaard en Petra Steffens.

 

Event: Choicemakersfestival

De wensen

Verbinden van ondernemers door creëren van podium in wat ze te bieden hebben en bewegen van particulieren in het maken van keuzes in hun loopbaan. 

Gevierde successen

Samenwerking tussen diverse ondernemers, 200 bezoekers, aansturing van 40 vrijwilligers en neerzetten van 25 verschillende workshops.

2x Organisatie Choicemakersfestival. Bekijk foto- en beeldmateriaal.

 

Kijk op Linkedin voor een uitgebreide versie van mijn cv en werkervaring als Projectleider, teammanager en communicatiespecialist.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Bel of mail naar mirjam@burosprint.nl of 06 48 42 02 00