Stijl en werkwijze van Buro Sprint 

De stijl en werkwijze van Buro Sprint is creatief, luchtig, interactief en gericht op eenvoud en helderheid.

De stijl en werkwijze van Buro Sprint is creatief, luchtig, interactief en gericht op eenvoud en helderheid. Dit zorgt voor luchtige verbondenheid en speels plezier. Hierdoor krijgt Buro Sprint meer voor elkaar.

 

Een brede rugzak aan ervaring en methoden

Buro Sprint faciliteert verbinding tussen professionalsDe werkwijze die Buro Sprint hanteert komt voort uit alle opgedane ervaringen bij grote en kleine bedrijven in functies als communicatie expert, projectleider, teamleider, coach, facilitator en procesverbeteraar. Alle opgedane kennis en ervaring nemen we mee en zetten we in.

Buro Sprint verbindt mensen door de interactie te stimuleren, de dialoog laagdrempelig te maken, gelijkwaardigheid te creëren en plezier in samen te activeren. Werken met elkaar wordt lichter. Er is ruimte voor co-creatie. Bij brainstorms benutten we de kracht van diversiteit, zodat we elkaars talenten en kennis gaan gebruiken, verbinden en versterken. Vandaaruit pakken we door naar het gewenste resultaat.

Innovatieve werkvormen

Buro Sprint gebruikt voorwerpen om de communicatie eenvoudiger te maken tijdens verbindende bijeenkomstenDe werkvormen zijn heel gevarieerd. Door spelvormen, te werken met voorwerpen, tekeningen, visualisatie, mindmaps, muziek en talloze andere manieren. We zetten in wat past en waar de situatie om vraagt. Door te spelen laten we het denken los en ontstaat ruimte voor voelen, ervaren en experimenteren.

Samenwerken met experts in netwerken

Buro Sprint faciliteert de verbinding tussen professionalsBuro Sprint werkt samen in een groot en waardevol netwerk van professionals met uiteenlopende expertises. Zo krijgen we zelf ook meer voor elkaar en blijven we ons ontwikkelen. Bijvoorbeeld: wijzijnvanklei, een collectief van zelfstandige professionals in leiderschap, organisatie, communicatie, marketing en sales.

Ook nieuwsgierig wat Buro Sprint voor jouw organisatie kan betekenen? Bel 06 48 42 02 00 voor meer informatie.